Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.11.2019
NOVÉ MODELY 100% TAŠEK NA BRÝLE
Naskladnili jsme nové modely tašek na MX brýle a doplňky od 100% Najdete již na našem  eshopu !    číst celé
26.12.2019
JEZDCI MXTECH
V ROCE 2019 JSME PODPOŘILI A V ROCE 2020 NAŠE SPOLUPRÁCE POKRAČUJE Z JEDCI:  ROMAN HASTÍK #271 TOMÁŠ ŠVIRÁK #227   /    VOJTĚCH ŠVIRÁK #315      ... číst celé
13.11.2019
NOVÁ KOLEKCE OBLEČENÍ THOR / MOOSE RACING 2020
Novou kolekci motokrosového oblečení THOR / MOOSE RACING 2020 najdete již na našem eshopu.            číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
NOVÉ MODELY TANK BAGŮ NELSON RIGG
16.01.2020
NOVÉ MODELY TANK BAGŮ NELSON RIGG
Tři nové modely oblíbených tank bagů. číst celé
ZÁMKY MOTOCYKLU AUVRAY
11.01.2020
ZÁMKY MOTOCYKLU AUVRAY
AUVRAY SECURITY LOCKS nabízí bezkonkurenční kvalitu a sílu. číst celé
NOVÉ TANK PADY ONEDESIGN
09.01.2020
NOVÉ TANK PADY ONEDESIGN
Nové tank pady a tank grips najdete již na našem eshopu. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu
  1. Společnost Miroslav Závrbský, se sídlem Na Dílech 164/19, 76701 Kroměříž, s místem podnikání 2. května 1594, 76361 Napajedla, IČ 74832051, zapsaná u Městský úřad Kroměříž, č.j: ZIV/201/2013/MO/3 ,číslo případu 370806/U2009/1298BA (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Miroslavem Závrbským tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese mxtech@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.mxtech-eshop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • zpětné cílení reklamy
      • znovu oslovení zákazníků, kteří web navštívili

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

NOVÉ MODELY TANK BAGŮ NELSON RIGG
16.01.2020
NOVÉ MODELY TANK BAGŮ NELSON RIGG
Tři nové modely oblíbených tank bagů. číst celé
ZÁMKY MOTOCYKLU AUVRAY
11.01.2020
ZÁMKY MOTOCYKLU AUVRAY
AUVRAY SECURITY LOCKS nabízí bezkonkurenční kvalitu a sílu. číst celé
NOVÉ TANK PADY ONEDESIGN
09.01.2020
NOVÉ TANK PADY ONEDESIGN
Nové tank pady a tank grips najdete již na našem eshopu. číst celé
POLEPY MOTOCYKLŮ BMW
03.01.2020
POLEPY MOTOCYKLŮ BMW
Samolepky od značky UNIRACING pro moto BMW. číst celé

PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?

- JIŽ 10 LET NA TRHU
- VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
- PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
- ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
- MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

KONTAKTY
MXTECH-ESHOP
Aneta a Miroslav Závrbští
PONDĚLÍ - PÁTEK 9:30 -13:00 a 14:00 -17:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Miroslav Závrbský.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.