Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.11.2019
NOVÉ MODELY 100% TAŠEK NA BRÝLE
Naskladnili jsme nové modely tašek na MX brýle a doplňky od 100% Najdete již na našem  eshopu !    číst celé
26.12.2019
JEZDCI MXTECH
V ROCE 2019 JSME PODPOŘILI A V ROCE 2020 NAŠE SPOLUPRÁCE POKRAČUJE Z JEDCI:  ROMAN HASTÍK #271 TOMÁŠ ŠVIRÁK #227   /    VOJTĚCH ŠVIRÁK #315      ... číst celé
13.11.2019
NOVÁ KOLEKCE OBLEČENÍ THOR / MOOSE RACING 2020
Novou kolekci motokrosového oblečení THOR / MOOSE RACING 2020 najdete již na našem eshopu.            číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
PADACÍ PROTEKTORY SW-MOTECH
09.02.2020
PADACÍ PROTEKTORY SW-MOTECH
Protektory do přední a zadní osy. číst celé
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDADLA SW-MOTECH
05.02.2020
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDADLA SW-MOTECH
Úleva pro vaše záda a nohy. číst celé
KRYT SVĚTLA SW-MOTECH
05.02.2020
KRYT SVĚTLA SW-MOTECH
Ochranný kryt světlometu motocyklu. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Miroslavu Závrbskému, se sídlem Na Dílech 164/19, 76701 Kroměříž, s místem podnikání 2. května 1594, 76361 Napajedla, IČ 74832051, zapsaná u Městský úřad Kroměříž, č.j: ZIV/201/2013/MO/3 ,číslo případu 370806/U2009/1298BA (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mxtech@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

PADACÍ PROTEKTORY SW-MOTECH
09.02.2020
PADACÍ PROTEKTORY SW-MOTECH
Protektory do přední a zadní osy. číst celé
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDADLA SW-MOTECH
05.02.2020
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDADLA SW-MOTECH
Úleva pro vaše záda a nohy. číst celé
KRYT SVĚTLA SW-MOTECH
05.02.2020
KRYT SVĚTLA SW-MOTECH
Ochranný kryt světlometu motocyklu. číst celé
MX / ENDURO GRIPY MOOSE RACING LOCK-ON
30.01.2020
MX / ENDURO GRIPY MOOSE RACING LOCK-ON
Gripy mx/enduro s lock-on systémem. číst celé

PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?

- JIŽ 10 LET NA TRHU
- VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
- PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
- ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
- MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

KONTAKTY
MXTECH-ESHOP
Aneta a Miroslav Závrbští
PONDĚLÍ - PÁTEK 9:30 -13:00 a 14:00 -17:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Miroslav Závrbský.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.